Filters

Concertseries
Seizoen
jazz / Trefwoord
Zoek concerten

Concertseries

7 products

  januari 2018
 • New
  header Tettero - foto Big Vissie - Lynn van Strien
  zo 14 januari 2018, 15:00 u

  Tettero/Beets
  “Compared to What? Tettero!”

  ,
  Tettero plays Les McCann/Eddie Harris, ft. Dirk Beets Naast alle activiteiten als sideman bij o.a. Carmen Gomes inc, Sugar en Amsterdam Headliners, heeft Folker Tettero vanaf het begin van zijn professionele carrière als gitarist altijd de behoefte gehad zijn eigen muziek te maken. Tettero maakt funk jazz geïnspireerd door de jaren ’70. De vrijheid die ze nemen om muziek te maken zorgt voor creatieve funk die de aandacht trekt. In 2017 werd de band aangevuld met trompettist Dirk Beets. Zijn manier van spelen, sound en ideeën sluiten naadloos aan bij de band. Naast eigen repertoire speelt Tettero live ook altijd muziek van de vele musici die inspireren. In dit nieuwe – intieme en toch krachtige – repertoire zijn blues, funk en jazz én vrijheid weer versmolten in de eigen stijl van Tettero. Folker Tettero - gitaar Dirk Beets - trumpet Klaas van Donkersgoed - drums Dave Breidenbach - bas
  € 17,50
 • februari 2018
 • New
  Nederland, Amsterdam, 25 februari 2014
Reinier Voet en Pigalle

Foto: Merlijn Doomernik
  zo 4 februari 2018, 15:00 u

  Reinier Voet & Pigalle 44
  ‘’Django’s Legacy’’

  ,
  Reinier Voet & Pigalle44 is geformeerd rond de Amsterdamse sologitarist Reinier Voet. De andere muzikanten zijn ritmegitarist Jan Brouwer en contrabassiste Jet Stevens. Voor Reinier Voet is het uitgangspunt van Pigalle44 muziek in de stijl van Django Reinhardt, ‘but with a twist’. Met frisse, eigenzinnige arrangementen combineert hij gypsy jazz, swing en modernere jazz tot een eerlijke muzikale mix die de eigentijdse sfeer uitademt van het Parijs van de jaren ‘40 en '50. Special mystery guest: to be announced at the concert.
  € 17,50
 • maart 2018
 • New
  Margriet Sjoerdsma © Karen van Gilst prtr
  zo 25 maart 2018, 15:00 u

  Margriet Sjoerdsma
  ft. Jeroen van Vliet & West Side Trio

  ,
  De afgelopen 2 seizoenen veroverde Margriet Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Na een optreden in VPRO’s Vrije Geluiden, speelde ze op North Sea Jazz Festival en in een afgeladen Concertgebouw. Nu keert ze terug naar haar eerste liefde: eigen liedjes maken. De liedjes kwamen tot leven in een huisje in Noorwegen, ver weg van de waan van alledag: de stress, drukte en chaos van het moderne leven. Voor Margriet het ideale decor om te schrijven over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering. De liedjes zijn opnieuw gearrangeerd door Martin Fondse en topmuzikanten Jeroen van Vliet en West Side Trio spelen mee. Avontuurlijke arrangementen met harmonisch spannende wendingen, melancholische melodieën met onverwachte afslagen en hobbels, dat is de verwachting. Geïnspireerd door Scandinavische artiesten als Ane Brun, José Gonzáles en Teitur. Margriet Sjoerdsma: zang, gitaar, composities Jeroen van Vliet: piano West Side Trio: Vera van der Bie (viool, zang), Isabella Petersen (altviool, zang) en Annie Tangberg (cello, zang)
  € 17,50