Uw evenement

De veelzijdigheid van het Muziekcentrum van de Omroep maakt het mogelijk om uw evenement, ontvangst of receptie van een sfeervolle en passende omlijsting te voorzien. De beschikbaarheid van meer dan twintig ruimtes, van kleine repetitie- of vergaderkamers tot grote concert- en event studio’s (max 450 personen), gecombineerd met alle omringende faciliteiten, zoals een eigen catering, technische ondersteuning, ruime parkeermogelijkheden en de centrale ligging in Nederland, maakt het MCO een aantrekkelijke locatie voor al uw activiteiten.

Het schitterende monumentale gebouw met haar zeer ruime en functionele studio’s, beschikt ook over een tweetal eigen parkeerplaatsen, welke ruimte bieden aan meer dan 100 auto’s. Daarnaast kan er in de nabije omgeving eenvoudig extra parkeerruimte bijgehuurd worden. Toch liever met het openbaar vervoer? Het station van Hilversum is slechts 10 minuten lopen verwijderd, maar wij kunnen uw gasten natuurlijk ook met onze eigen pendelbus voor u halen en brengen.

Sinds februari 2014 is het prachtige Muziekcafé Elling geopend. Daarnaast kunt u gebruikmaken van praktische faciliteiten als catering, opslag en kantoorruimte.