Vacature: coördinator zakelijke verhuur

Vacature: coördinator zakelijke verhuur
vr 20 oktober 2017 Rogier Hageman

Wij zoeken een nieuwe collega: Coördinator zakelijke verhuur

Het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) is als bruisend cultureel centrum dé plek waar professionals en amateurs op het gebied van muziek elkaar ontmoeten. Het rijks monumentale studiocomplex heeft een belangrijke regionale functie voor uitvoeringen en repetities van amateurmusici én voor liefhebbers van concerten op het hoogste niveau. Daarnaast wordt er op internationaal hoog niveau gerepeteerd en opgenomen.

Het MCO huisvest de ensembles en de staf van de Stichting Omroep Muziek (SOM), het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Daarnaast zijn er een aantal vaste huurders van kantoor- en studioruimtes, waaronder muziekschool Globe en het Metropole Orkest. Het gebouw kent daarnaast vele mogelijkheden voor verhuur, zowel op vaste als incidentele basis: het beschikt over 11 multifunctionele studio’s, een eigen grand-café en meerdere vergaderruimtes.

De focus van de afdeling Muziekcentrum van de Omroep (MCO) ligt op het zo goed mogelijk huisvesten van de Stichting Omroep Muziek (eigenaar van het gebouw) én het zo goed mogelijk benutten van de exploitatiemogelijkheden van het gebouw.

Aangezien wij nog meer mogelijkheden zien voor met name zakelijke verhuringen zijn wij op zoek naar een:

Coördinator zakelijke verhuur

(fulltime)

De functie en de verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie en afhandeling van met name zakelijke evenementen als vergaderingen, congressen, seminars en andere evenementen en realiseert zodoende een optimale bezetting van de ruimtes in het MCO.

Jij kunt onze potentiële huurders informeren over ons aanbod aan ruimtes en faciliteiten en bent secuur in het registreren en behandelen van reserveringen voor zakelijke evenementen en andere activiteiten. Ook ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten en ontplooi je marketingactiviteiten ten behoeve van de acquisitie, in afstemming met de afdeling Marketing en Communicatie van de Stichting Omroep Muziek.

Ook ben je verantwoordelijk voor een goede interne afstemming en treedt je af en toe op als eventmanager, waarbij je de evenementen begeleidt. Je wordt daarbij ondersteund door een klein maar bevlogen team bestaande uit onder meer receptionistes, de catering, eventbegeleiders, de huismeester en een groep vrijwilligers.

De planning van deze activiteiten is een heel belangrijk onderdeel van je werk. Je werkt daarvoor nauw samen met je collega Coördinator Verhuur, die zich vooral richt op de verhuur van ruimtes aan professionele en amateur muziekensembles en musici. Je rapporteert aan de manager MCO.

Wat moet jij in huis hebben?

  • We verwachten minimaal een hbo werk- en denkniveau en meer dan vijf jaar ervaring met bijvoorbeeld sales in de evenementenbranche.
  • Je bent commercieel, klantgericht, kunt goed zelfstandig werken, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en vindt het geen probleem om af en toe in de avond of het weekend te werken.
  • Je kunt goed luisteren en je verplaatsen in de wensen van onze klanten en weet die goed te koppelen aan het aanbod van het MCO. Voor die afstemming heb je veel contact met je collega’s in het MCO en andere gebruikers van het gebouw.
  • Je hebt inlevingsvermogen, bent creatief en denkt altijd in mogelijkheden. Je bent ook zakelijk genoeg om alle (financiële) afspraken duidelijk vast te leggen in offertes en bevestigingen.
  • Kennis van en/of affiniteit met (klassieke) muziek is een pré. Ook ervaring in het werken met planningsystemen zoals bijvoorbeeld iConcert of OPAS is een pré.

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige functie voor iemand die geïnteresseerd is bij te dragen aan ons bijzondere gebouw, het MCO. Het bij deze functie behorende salaris is conform de CAO van de SOM en ligt bij een fulltime dienstverband tussen € 2.313,28 en € 3.190,72 bruto per maand (schaal I).

Informatie:

Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Rogier Hageman, manager Muziekcentrum van de Omroep via telefoonnummer 035-6714175.

Sollicitatieprocedure:

Je schriftelijke sollicitatie bestaande uit een CV en een korte motivering kun je uiterlijk 12 november 2017 richten aan frederique.blessing@omroepmuziek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.