Toggle menu
Terug naar overzicht

2 Meter Sessies Live – The Academic

Jan Douwe Kroeske ontvangt de populaire Ierse rockband The Academic voor een intieme 2 Meter Sessies Live opname. U kunt dit op de studiovloer meemaken!

Dat het goed gaat met The Academic is een understatement. In thuisland Ierland steeg hun dit jaar uitgekomen debuutalbum *Tales From The Backseat *naar de nummer 1 positie in de albumchart en spelen ze voor uitverkochte zalen. Onlangs werd ook bekendgemaakt dat de band van de zomer naar Pinkpop komt.

Internationaal scoorde de band al veel airplay, ook op 3FM, met uiterst catchy singles als Different, Mixtape 2003 en Bear Claws. Het leverde veel op: uitverkochte headline concerten in Europa en de Verenigde Staten, festivaloptredens (oa Lowlands) en support shows voor grote bands als Twenty One Pilots, Noel Gallagher, Pixies en The Strokes.

Het belooft dus een speciale 2 Meter Sessies Live in het MCO te worden. Niet alleen speelt de band liedjes van hun sterke debuutalbum, ook zal Jan Douwe Kroeske de band live interviewen. Maak het van heel dichtbij mee, op de studiovloer!