Toggle menu
Terug naar overzicht

2 Meter Sessies: Tin Fingers en Mooneye (solo) GEANNULEERD

GEANNULEERD i.v.m. Corona crisis
Wanneer u kaarten heeft gekocht, sturen we u zo snel mogelijk bericht over de afhandeling van de kaartverkoop. We zijn op zoek naar een manier waarop dit administratief goed en gemakkelijk kan worden geregeld.
Mocht het concert later dit jaar alsnog plaatsvinden, laten we u dat natuurlijk ook weten.


Jan Douwe Kroeske ontvangt met Tin Fingers en Mooneye twee veelbelovende Belgische acts in Studio 7 voor een intiem live optreden en interview. U kunt daar bij zijn, op de studiovloer!

Debuutalbum “Almost Never No Love” van Tin Fingers moet nog uitkomen, maar met de EP “No Hero” en de onlangs uitgebrachte singles zoals ‘Glow’ en ‘Fomo For Kids’ heeft de Antwerpse band al lang laten horen dat ze met hun dromerige popliedjes een even heerlijke als veelbelovende sound hebben. De Belgische krant De Morgen omschreef het al eens als “Tropische Pop”, aangevuld met referenties naar bands als Yeasayer en Grizzly Bear. Tel daar de explosieve live-shows bij op en je weet dat je Tin Fingers niet mag missen.

Klik hier om te luisteren naar Fomo For Kids.

Mooneye is de Belgische songwriter Michiel Libberecht en hij blinkt uit in liedjes die al eens door muziekmagazine OOR omschreven werden als “ronduit meesterlijk” en van “uitzonderlijke klasse”. In thuisland België was zijn talent al bevestigd met zijn uitverkiezing tot winnaar van de Studio Brussel bandwedstrijd De Nieuwe Lichting in 2019. Daarvoor was met “Thinking About Leaving” al een prachtige EP verschenen, vol met akoestische gitaarliedjes, gedragen door de heerlijk melancholische stem van Michiel.

Klik hier om te luisteren naar Black River.

Dit belooft dus weer een bijzondere live-avond te worden met twee veelbelovende acts!