Toggle menu
× Terug naar concertkalender
Terug naar overzicht

Caecilia Camerata

Caecilia Camerata stelt zich ten doel om gepassioneerde musici met een carrière buiten de muziekwereld de kans te geven samen op hoog niveau muziek te maken. Een variëteit aan werken zijn in de afgelopen jaren in verschillende bezettingen uitgevoerd: van Mozart, Haydn en Beethoven tot Strauss, Brahms, Bruckner, Ravel en Sjostakovitsj. Vaak met aansprekende solisten. Doel is steeds om de muzikale kern van de muziek te bereiken en die te delen met het publiek.

Dit najaar speelt Caecilia Camerata werken van Bruckner, Wagenaar en Schumann. U kunt genieten van een energieke, gepassioneerde uitvoering, met een solist uit eigen gelederen: Felix van Veldhoven. Het orkest staat onder de inspirerende leiding van Jasper de Waal.

Naast een geslaagde carrière als solo-hoornist bij o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest is Jasper de Waal ook actief als dirigent. Intensieve studie bij Jan Stulen, zijn grote repertoirekennis en jarenlange muzikale input op het hoogste niveau maken hem een interessante en bevlogen dirigent.

Caecilia Camerata
Jasper de Waal, dirigent
Felix van Veldhoven, hobo
Programma:
Bruckner – Ouverture in G
Wagenaar – Larghetto voor hobo
Schumann – Symfonie nr. 2

http://www.caeciliacamerata.nl