Toggle menu
Terug naar overzicht

Classical Karaoke

Voor wie ervan droomt met leden van het Radio Filharmonisch Orkest een deel uit zijn of haar favoriete soloconcert te spelen. Of altijd al mee heeft willen spelen in het Octet van Schubert of die ene aria van Mozart willen zingen. Of graag het stuk wil horen dat nooit gespeeld wordt terwijl je er zo graag naar luistert. Aan het begin van ons concertseizoen een superfeestelijk evenement: op zaterdagmiddag 5 oktober wordt het Muziekcentrum van de Omroep omgetoverd in een gezellig Karaokecafe. Amateurs kunnen samen met de musici van het Radio Filharmonisch Orkest aan de slag. Vanaf 12.00 uur zijn amateurs welkom
om in te spelen en te oefenen, vanaf 16.00 uur mag is het publiek welkom om
te komen luisteren. Het wordt een middag om nooit te vergeten.

Classical Karaoke is het podium waar amateurs en professionele musici in een ontspannen atmosfeer samen muziek kunnen maken. Toegang en deelname zijn gratis, dus kom gezellig langs, en neem je instrument mee! Voor bladmuziek wordt gezorgd, maar wie iets bepaalds wil spelen, neemt eigen bladmuziek mee.

Aanmelden voor deelname via dit mailadres, belangstellende luisteraars reserveren gratis kaarten via de knop "Kaarten bestellen" op deze pagina.