Toggle menu
Terug naar overzicht

Fun4All GEANNULEERD

GEANNULEERD i.v.m. Corona crisis
Wanneer u kaarten heeft gekocht, sturen we u zo snel mogelijk bericht over de afhandeling van de kaartverkoop. We zijn op zoek naar een manier waarop dit administratief goed en gemakkelijk kan worden geregeld.
Mocht het concert later dit jaar alsnog plaatsvinden, laten we u dat natuurlijk ook weten.


In dit concert zingt Fun4All over Vrijheid. Vrijheid is de mogelijkheid om naar eigen wil te handelen. Het begrip vrijheid is op vele manieren uit te leggen, van persoonlijke vrijheid, bevrijding na een oorlog of vanuit slavernij, tot vrijheid voor de wereld.

Als je die vrijheid ervaart, is dat een heerlijk gevoel. En juist over dat gevoel zingt Fun4All. Soms zit dat in de tekst, soms in de stiltes of in de sfeer die we uitdragen met onze muziek.

We zingen uit een licht repertoire, met naast een handjevol classics, weer een flink aantal nieuwe nummers op het programma, waarvan één met een glansrol voor onze tenoren en bassen.

Wie Fun4All kent, weet dat het vieren van vrijheid met een gerust hart aan ons overgelaten kan worden. Hoe meer mensen met ons meevieren, hoe leuker het is; een echt feel-good concert dus!
Fun4All uit Loosdrecht bestaat uit 55 koorleden. Koor en orkest staan onder leiding van Pieter van den Dolder.