Toggle menu
Terug naar overzicht

Goois Vrouwenkoor en City Orkest Hilversum

Unieke ontmoeting tussen Gooise musici en Gooise zangeressen.

Het City Orkest en het Goois Vrouwenkoor verzorgen een bijzonder concert in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum op zondag 17 mei.

Het City Orkest is een amateurorkest uit Hilversum dat bestaat uit zo’n vijf en dertig leden met strijkers, koper- en houtblazers en een ritmegroep van drums, percussie, piano en contrabas. Het orkest richt zich vooral op het spelen van film-, musical-, pop-, jazz-, en lichte muziek.

150 stralende vrouwen, 6-stemmig, gepassioneerd en met een breed repertoire – varierend van Queen tot Ramses Shaffy. Dat is het Goois Vrouwenkoor. Swingend of ingetogen, energiek of gevoelig en altijd enthousiast en in voor een feestje.

Het City Orkest en het Goois Vrouwenkoor geven samen een concert met daarin een mix van filmmuziek en prachtige klassiekers. Zowel het orkest als het koor spelen en zingen nieuw en bestaand repertoire.
Het Goois Vrouwenkoor bestaat dit jaar 10 jaar. Dat geeft een extra feestelijk tintje aan deze mooie samenwerking.

Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven dit unieke concert bij te wonen, treden we twee keer op. Na afloop van elk concert heffen wij graag het glas met onze gasten.