Toggle menu
Terug naar overzicht

Kerst met Praise

Ook dit jaar geeft PRaiSe weer een spetterend kerstconcert. PRaiSe brengt het kerstverhaal op unieke wijze tot leven door klassieke en moderne kerstliederen af te wisselen met populaire liederen die passen bij deze kerstvertelling. Dit jaar werken we samen met Gospelkoor All Rise uit Spakenburg.

Solo’s en bijzondere zang combinaties passeren de revue. En dit alles onder begeleiding van een live band! In de band zitten Dennis van der Molen (hammond), Victor Weigand (piano), Daniel van der Molen (bas), Michael Rothuizen (gitaar), Nico Eijlers (drums). Daarnaast zingt het Praise koor mee en het koor All Rise uit Spakenburg. In totaal zijn we dan met 70 (!) zangers en diverse solisten! Tussen de liederen door lezen we het kerstverhaal.
Met bekende kerstliederen zoals Komt allen tezamen en Stille nacht, maar ook P!ink, Trijntje Oosterhuis, en black Gospel liederen, wordt het een eigentijdse kerstvertelling. Het thema is: Christmas Miracles. Dit mag je niet missen! Kerst met PRaiSe en All Rise!

(De entreeprijs is incl. 1 consumptie en reserveringskosten)