Toggle menu
Terug naar overzicht

Njoy in concert (avond)

Popkoor ‘NJoy is een enthousiast gemengd popkoor met leden uit de hele regio van het Gooi.Het koor bestaat sinds september 2008 en zingt popsongs vanaf de jaren 60 tot hedendaagse popnummers.

Sinds januari 2017 is er een nieuwe dirigente: Rolinde Zieverink. Zij is een jonge ambitieuze vrouw die het koor in 2 jaar tijd goed heeft begeleid en nu is het tijd om te laten zien op welk niveau zij de zangers heeft gebracht. Rolinde is een zeer actieve dame. Zij studeert muziekwetenschap, in combinatie met koordirectie aan het conservatorium en dirigeert meerdere koren.

Naast zang besteedt ‘Njoy ook aandacht aan koorpresentatie. De koorpresentatie en choreografieen zijn bedacht en geinstrueerd door Brigitte de Zeeuw. Zij volgde diverse workshops voor koorregie en heeft aan een aantal musicals voor amateurkoren meegewerkt, zowel met het schrijven van teksten als aan de regie.

Popkoor ‘NJoy kijkt ernaar uit om zeer gevarieerde popsongs voor u te zingen en hoopt een mooie show neer te zetten. Het thema is "Power of Music" en het koor zal u laten zien wat hiermee bedoeld wordt.
Ga er maar eens goed voor zitten.