Toggle menu
× Sluit venster
Terug naar overzicht

Open Dag Globe tussen 12.00 – 16.00 uur

De OPEN DAG van GLOBE Centrum voor Kunst en Cultuur wordt speciaal georganiseerd tijdens de Open Monumentendag. “Leermonument”, het thema van de Open Monumentendagen 2020 past natuurlijk helemaal bij waar GLOBE voor staat: hét Centrum in Hilversum waar muziek-, cultuur- en creatieve lessen in allerlei vormen en voor allerlei doelgroepen worden gegeven. En dat GLOBE haar vaste onderkomen heeft in het Muziekcentrum van de Omroep, een Rijksmonument, maakt het natuurlijk nog veel toepasselijker.

U bent van harte welkom, dus bezoek Globe op deze dag maak kennis met de docenten, woon optredens bij en kijk hoe de gebouwvleugel van Globe ingericht is. De open dag wordt gehouden tussen 12.00 en 16.00 uur.

Wij houden ons aan alle extra regelgeving in het gebouw. En omdat ook Globe te maken heeft met extra regelgeving, kunt u pas aanwezig zijn na aanmelding via een email aan Globe en meld daarin het volgende:

En omdat ook Globe te maken heeft met extra regelgeving, kunt u pas aanwezig zijn na aanmelding via een email aan Globe en meld daarin het volgende:
info@globeckc.nl

Ik meld/wij melden ons aan voor de Open dag Globe op zaterdag 12 september 2020
Naam:
Adres:
Postcode en Plaats:
mobiel telefoonnummer:
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen tot 18 jaar:

Na aanmelding krijgt u een bevestiging per mail. Op 12 september wordt U aan een speciale balie ontvangen en krijgt daar de verdere informatie.

In het MCO gebouw is de 1,5 meter regel van kracht en geldt op bepaalde plekken éénrichtingsverkeer. Volg de instructies van de medewerkers van Globe en/of het MCO.