Toggle menu
× Terug naar concertkalender
Terug naar overzicht

Open Monumentendag 13.45 – 14.15 uur

Speciaal voor Open Monumentendag 2022 programmeert het Dudok Architectuur Centrum tweemaal een optreden in studio 1 van het Muziekcentrum van de Omroep.
En wie past daar nu beter dan Nienke Nasserian Nillesen?

Sopraan en klassiek muziektheatermaakster Nienke Nasserian Nillesen is in 2018 cum laude afgestudeerd aan de Master of Music Muziektheater Klassiek aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ze behaalde hier in 2016 ook haar Bachelor.

Op haar achtste begon Nienke Nasserian met klarinet spelen. Op vijftienjarige leeftijd besloot ze ook zanglessen te volgen, eerst voornamelijk jazz- en musicalrepertoire. Ze deed verschillende vooropleidingen in Amsterdam, Maastricht en Tilburg. Op haar achttiende koos ze voor klassiek repertoire. Ze studeerde een half jaar Klassiek Solozang aan het Conservatorium in Maastricht, om vervolgens haar studie af te ronden aan het Fontys Conservatorium in Tilburg.

Nienke Nasserian heeft drie autobiografische klassiek muziektheatervoorstellingen gemaakt. Nienke speelt nu haar derde voorstelling, MTOTO, die een drieluik vormt met haar eerdere werken MASAI en MZUNGU. In deze voorstelling worden storytelling, klassieke zang en elektro-akoestische muziek afgewisseld tot een mantra over gemis.

Wij zijn verheugd dat Nienke bij ons een korte voorstelling geeft.
Bent u ook nieuwsgierig? Meld u dan aan via de kaartverkoop link en bestel een kaart.

U kunt zich gratis voor de rondleiding en alle andere voorstellingen aanmelden tijdens de Open Monumentendag.
Wij heten u van harte welkom. Het Muziekcafé Elling is geopend van 11.00 – 17.00 uur voor een hapje en een drankje. U bent ook welkom om alleen daar wat sfeer te proeven en een pauze te houden.