Toggle menu
× Terug naar concertkalender
Terug naar overzicht

Ronald Brautigam BEETHOVEN

Naar aanleiding van de dinsdag jl. bekendgemaakte nieuwe maatregelen om de nieuwe opmars van het coronavirus te beteugelen, mogen er binnen maximaal 30 personen bij elkaar komen. Tot op dit moment is er door het Regionaal Beleidsteam Gooi- en Vechtstreek geen uitzondering gemaakt voor het Muziekcentrum van de Omroep. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt de concerten voor dit weekend te annuleren.

Wij zijn op dit moment in gesprek met het management van Brautigam om te kijken of we een alternatieve datum voor dit concert kunnen vinden. Kaartkopers krijgen hierover binnenkort bericht. Mocht er geen alternatieve datum gevonden kunnen worden, dan zullen wij restitutie verlenen.

Die Kunst der Fuge van Bach, de laatste drie Symfonieën van Mozart: indringende kunstwerken, die je als testament zou kunnen beschouwen van deze grootmeesters. In één adem kunnen daar de laatste drie pianosonates van Beethoven aan toegevoegd worden.

We kijken uit naar de komst van Beethovenspecialist Ronald Brautigam, die ongetwijfeld een bijzondere lezing van deze meesterwerken gaat geven.