Toggle menu
× Sluit venster
Terug naar overzicht

Tanja Obalski’s Muzikale Wunderkammer

Een ensemble van het Groot Omroepkoor tovert Studio 1 om in een ware muzikale Wunderkammer, vol in muziek verbeelde dansende nimfen, ruisende bomen, zingende vogels, kabbelende beekjes en uiteraard een gezongen Mariabeeld.

Kom luisteren naar zelden uitgevoerde muzikale rariteiten van de grootste componisten uit de 16e eeuw en verwonder je over de onaardse schoonheid van de muziek van De Wert, Marenzio, Josquin, Morales en Victoria.

Het ensemble bestaat uit zangers van het Groot Omroepkoor met een diepgewortelde passie voor oude muziek. Het is hun grote wens om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de allermooiste madrigalen, motetten en chansons van lang geleden over geloof, hoop en liefde.

Tonentuin
Tijdens ieder concert in Studio 1 zijn (klein)kinderen van 4-8 jaar welkom in de Tonentuin. In een van de andere studio’s aan de Heuvellaan krijgen ze de mogelijkheid om zelf muziek te maken!

Er wordt gezongen, gespeeld, geïmproviseerd, laagdrempelig en spelenderwijs. Na afloop van het concert laten we zien en horen wat we samen hebben gemaakt!