Toggle menu
Terug naar overzicht

Twee Meter Sessies Live – Pablo van de Poel: Americanalog

Jan Douwe Kroeske ontvangt in Studio 2 het speciale soloproject van DeWolff frontman Pablo van de Poel voor een 2 Meter Sessies Live opname. Maak het mee, op de studiovloer!

Americanalog, zo heet de eind augustus uitkomende plaat die Pablo van de Poel schreef tijdens een rondreis langs het westen van de Verenigde Staten. In vier weken tijd legden ze 10.000 kilometer af. Z’n echtgenote, Nikki van de Poel (artiestennaam: Satellite June), is beroepsfotografe en maakte een volledig analoog geschoten beeldverslag van hun Amerikaanse avontuur. Het resultaat is een dik fotoboek vol persoonlijke portretten van de reis en een (analoog opgenomen!) LP met alle ontstane blues/rock muziek on the road. Uiteraard zullen de fotos ook prominent aanwezig zijn bij het live optreden.

Pablo en Satellite June komen niet alleen naar Hilversum. Pablo heeft een band samengesteld met leden uit de Dawn Brothers en DeWolff, waarmee hij een select aantal optredens geeft.

Bekijk de video van de eerste single van Americanalog.

Dit belooft dus weer een heel speciale editie van 2 Meter Sessies Live in Hilversum te worden. Uiteraard zal Jan Douwe ook Pablo en Satellite June live interviewen. Maak het mee, op de studiovloer!