Toggle menu
× Terug naar concertkalender
« Vorig bericht Terug naar overzicht Volgend bericht »

Covid-19 maatregelen in het MCO

In verband met de maatregelen rondom Covid-19, treft u onderstaand de huidige regels aan die gelden in het Muziekcentrum van de Omroep. U bent van harte welkom mits u:

Bij binnenkomst verzoeken wij u vriendelijk doch dringend uw handen te desinfecteren.

Voor verplaatsing in het gebouw hanteren wij een mondkapjesplicht. Dit heeft onder meer te maken met het houden van 1,5 meter afstand en met het feit dat dit op sommige punten in het pand niet altijd mogelijk is. Wanneer u plaatsneemt in de zaal mag het mondkapje weer af. Wij verzoeken u een mondkapje mee te brengen; mocht u daarover niet beschikken, dan kunt u bij ons een exemplaar verkrijgen.

Sommige van onze concerten zijn geannuleerd omdat de uitvoering ervan niet conform de richtlijnen voor onze sector kan plaatsvinden. Bij concerten die wel doorgang vinden, hanteren wij – eveneens volgens de richtlijnen voor onze sector – een maximum van 30 bezoekers. Indien mogelijk hebben wij van hetzelfde concert meerdere uitvoeringen op verschillende tijdstippen geprogrammeerd, zodat wij zo weinig mogelijk bezoekers teleur hoeven te stellen. Mocht dit gevolgen hebben voor uw concertbezoek, dan brengen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking!