Toggle menu
« Vorig bericht Terug naar overzicht Volgend bericht »

Passe-partouts concertseries nu te koop

Nu het programma voor het komend seizoen bekend is, is ook de kaartverkoop gestart. Wees verzekerd van uw plaatsen en bestel meteen een passe-partout voor de serie(s) waar u zeker bij wilt zijn.
Uiteraard kunt u ook losse kaarten bestellen (u hebt dan minder voordeel maar bent wel verzekerd van een kaart), klik daarvoor op de Concertagenda.
Hier onder de vier series waarvoor u in de voorverkoop kaarten kunt bestellen:

Piano & Passie

Het komend seizoen vieren we het eerste jubileum van de pianoserie in het MCO. Dankzij het nog steeds groeiende publiek is de serie een groot succes geworden. Regelmatig speelden pianisten voor een uitverkochte zaal, iets om trots op te zijn. Voor het komende seizoen is de programmering in een feestelijk jasje gestoken: we verwelkomen u weer graag in groten getale in Studio 1. Meer informatie…

Bestel passe-partout Serie Piano & Passie

Kamermuziek

Een nieuwe serie met een programmering vol verrassingen, ingevuld door musici uit diverse geledingen van de Nederlandse kamermuziek-podia.
Op vijf zondagmiddagen brengen we een programma van een uur, steeds door een top ensemble. Na afloop kunt u natuurlijk napraten onder het genot van een drankje.
Meer informatie…

Bestel passe-partout Serie Kamermuziek

Familieconcerten

Familieconcert MCO oktober 2017Kinderen zijn nieuwsgierig en houden net zo goed van goede concerten als hun (groot)ouders. De concerten worden verzorgd door door musici die thuis zijn in het MCO. Er is veel te zien, lekker te luisteren en ja: je mag bij ons gewoon een beetje wiebelen tijdens het concert. De concerten duren een uur.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Meer informatie…

Bestel passe-partout Serie Familieconcerten

Jazz in 2

Jazzconcerten op zondagmiddag in Studio 2: nu alweer voor het derde seizoen.
MCO organiseert de succesvolle sessies in samenwerking met Sound Liaison, en ook in 2018-2019 presenteren we in Studio 2, de oudste radiostudio van Nederland, top acts uit de Nederlandse jazz-scene. Van elk concert wordt een opname gemaakt, die op cd verschijnt. Meer informatie…

Bestel passe-partout Serie Jazz in 2