Toggle menu
« Vorig bericht Terug naar overzicht Volgend bericht »

Passe-partouts concertseries nu te koop

Met trots presenteren we het concertprogramma in het MCO voor komend seizoen. Hiermee is ook de kaartverkoop gestart voor de concerten vanaf september. Wees verzekerd van uw plaatsen en bestel meteen een passe-partout voor de serie(s) waar u zeker bij wilt zijn. Uw voordeel: als u een serie bestelt is er altijd 1 concert gratis.
Uiteraard kunt u ook losse kaarten bestellen (u hebt dan minder voordeel maar bent wel verzekerd van een kaart), klik daarvoor op de Concertagenda.
Dit zijn de drie series waarvoor u in de voorverkoop kaarten kunt bestellen:

Piano & Passie

De pianoserie van het MCO gaat het zesde seizoen in. Steeds vaker krijgen we aanvragen van pianisten uit binnen- en buitenland om een recital te kunnen geven in Studio 1; voor ons een bewijs dat ook de musici zich in deze zaal uitstekend thuis voelen! We verwelkomen ze van harte en hopen dat u, net als in de afgelopen
seizoenen, weer met velen de weg naar de Heuvellaan weet te vinden. Meer informatie…

Bestel passe-partout Piano & Passie

Kamermuziek

In onze serie Kamermuziek 2019-2020 begroeten we een keur aan Nederlandse ensembles met elk zijn eigen specialiteit: wat te denken van een Beethovensymfonie voor tien musici of muziek van Händel en Puccini in bewerkingen voor saxofoonkwartet? Maar er is ook ruim baan voor klassieke meesterwerken in hun originele bezetting als pianotrio of in een duo voor cello en piano. Door het hele seizoen hoort u trouwens méér Beethoven dan gebruikelijk. Waarom? Dat gaat u zeker ontdekken. Graag nodigen wij u uit voor vijf mooie zondagmiddagen in Studio 1.
Meer informatie…

Bestel passe-partout Kamermuziek

Jazz in 2

Jazzconcerten op zondagmiddag in Studio 2: al drie jaar lang een succesvolle formule. Ook dit jaar weer een mooie line-up in samenwerking met Sound Liaison. Ook in 2019-2020 presenteren we top acts uit de Nederlandse jazzscene. Van elk concert wordt een opname gemaakt, die op cd verschijnt.
Meer informatie…

Bestel passe-partout Jazz in 2