Toggle menu
× Sluit venster
« Vorig bericht Terug naar overzicht Volgend bericht »

Seizoen 2021-2022 is bekend!

Na een seizoen met tal van beperkingen, presenteren we nu met plezier en voorzichtig optimisme onze concerten van het seizoen 2021-2022. Mondkapjesplicht en anderhalvemeterregel zijn afgeschaft. Ook zijn er weer meer bezoekers welkom, op voorwaarde dat men een coronatoegangsbewijs kan tonen. Uitgebreide toelichting en uitleg daarover vindt u op deze pagina:

De nieuwe coronaregels in het Muziekcentrum van de Omroep

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is van start gegaan. Kijk op onze agenda-pagina voor een overzicht van alle concerten en bestel meteen. Dankzij de nieuwe coronaregels  is er meer mogelijk, maar kunnen we nog niet de volledige capaciteit van onze studio’s benutten.

Zoals gewoonlijk kunt u voor alle concerten losse kaarten bestellen. Voor de series Piano & Passie, Kamermuziek en Jazz in 2 zijn er ook voordelige passe-partouts beschikbaar, zolang de serie nog niet van start is gegaan. Bij een passe-partout krijgt u een concert gratis.

Benieuwd naar het hele programma, plus alle overige informatie?

Download hier de seizoensbrochure 2021-2022

Met een abonnement op onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze concerten. Klik op de button ‘inschrijven’ onderaan op deze pagina om u – gratis en geheel vrijblijvend – aan te melden.