Toggle menu
× Terug naar concertkalender
« Vorig bericht Terug naar overzicht

Seizoen 2021-2022 is bekend!

Na een seizoen waarin alleen de eerste concerten voor een beperkt publiek konden doorgaan, presenteren we nu met plezier en voorzichtig optimisme het seizoen 2021-2022. Op dit moment gaan we ervan uit dat u in het nieuwe seizoen kunt genieten van concerten in het Muziekcentrum van de Omroep, al zal dat waarschijnlijk bij aanvang nog aan beperkingen gebonden zijn. Veel van de musici die we het afgelopen jaar helaas moesten afzeggen, zijn bereid gevonden om alsnog op te treden in het seizoen 21-22. Onze grote dank daarvoor!

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen begint op donderdag 27 mei.

Kijkt u op onze agenda-pagina voor een overzicht van alle concerten en bestel meteen – het aantal plaatsen tot en met 31 december is door alle veiligheidsvoorschriften beperkt: we richten Studio 1 en Studio 2 (Jazzconcerten) zo in, dat publiek op 1,5 meter afstand van elkaar kan genieten van wat er gebracht wordt. En dat is veel moois!

Zoals gewoonlijk kunt u kaarten voor losse concerten bestellen, maar voor de series Piano & Passie, Kamermuziek en Jazz in 2 kunt u ook voor een passe-partout kiezen. U krijgt dan een concert gratis.
Let op! Vanwege het beperkte aantal beschikbare kaarten t/m december zijn voor de series Piano & Passie en Jazz in 2 op dit moment alleen passe-partouts te bestellen. Voor de concerten na 1 januari 2022 zijn wel losse kaarten te bestellen. Wilt u naar een concert in de maanden oktober, november of december, dan kunt u zich inschrijven op de wachtlijst. Zodra er door versoepelingen nieuwe stoelen beschikbaar komen bent u de eerste die van ons een bericht krijgt. Kijk in de agenda bij de betreffende concerten voor een link naar de wachtlijst.

Benieuwd naar het hele programma, plus alle overige informatie?

Download hier de seizoensbrochure 2021-2022

 

Om u optimaal geïnformeerd te kunnen houden, vragen we u zich onderaan deze pagina te abonneren op onze nieuwsbrief. Mocht er nieuws rondom uw concert zijn, dan sturen we kaartkopers altijd een bericht via e-mail.