Toggle menu
× Sluit venster

Assepoester

Voor alle kinderen vanaf 6 jaar met hun vaders, moeders, opa’s en oma’s spelen de musici van Toonkunst Bussum dit speciale familieconcert. Kom ook want het leven van Assepoester verandert compleet als zij haar prins ontmoet op een feestelijk bal. De prins komt haar halen en laat zich door de vervelende familie van Assepoester gelukkig niet uit het veld slaan. Samen leven ze nog lang en gelukkig!

Hoe Assepoester een Cinderella werd? Dat geheim wordt op zondag 3 maart ontrafeld tijdens een familieconcert in het MCO te Hilversum. Met tekst op muziek en een diaprojectie brengt Toonkunstorkest Bussum het eeuwenoude sprookje tot leven.

Kennismaken met het orkest
Deze voorstelling is voor de jonge bezoekers een uitgelezen kans om kennis te maken met het orkest. Voorafgaand aan de voorstelling stellen de musici alle instrumenten voor aan het publiek. Een belangrijke doelstelling is de jeugd in aanraking te brengen met cultuur. De voorstelling duurt van 11.00 en 12.00 uur. Voor volwassenen kosten de kaarten € 22,50. Kinderen tot 12 jaar gratis.