Toggle menu
× Sluit venster
« Vorig bericht Terug naar overzicht Volgend bericht »

Bevrijdingsconcert 2021 met het Pierre Palla Concertorgel

Op woensdag 5 mei, vanaf 20.00 uur, geeft organist en pianist Patrick Hopper met muzikale gasten Janneke van Prooijen (viool), Joost van Tongeren (bariton), Arno Rog (orgel) en Nanette Bakker (presentatie), een feestelijk BEVRIJDINGSCONCERT op het Pierre Palla Concertorgel.
Het vroegere AVRO Concertorgel maakte de oorlog en de bevrijding mee en heeft na de recente restauratie als Pierre Palla Concertorgel een unieke plek gekregen in Studio 1 van het MCO. Tijdens het concert kunt u veel prachtige klankkleuren van het vermaarde orgel horen.

Op het programma o.a. een medley van thema’s uit de filmmuziek van Rogier van Otterloo voor de film Soldaat van Oranje (1977), het prachtige thema uit de film Schindler’s List en nog veel meer. Uiteraard sluiten we af met We’ll meet again.

Uitvoerenden:
Janneke van Prooijen, viool
Joost van Tongeren, bariton
Arno Rog, orgel
Patrick Hopper, orgel en piano
Nanette Bakker, presentatie

Het door de Stichting Pierre Palla Concertorgel georganiseerde bevrijdingsconcert is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Hilversum en facilitair door het Muziekcentrum van de Omroep.

Let op! Dit is een online concert zonder publiek. Het is gratis te bekijken via: https://www.pierrepallaconcertorgel.nl/bevrijdingsconcert