Toggle menu
× Sluit venster

Verhuur


Het Muziekcentrum van de Omroep is een veelzijdig gebouw. Het monumentale pand is de thuisbasis van vaste bewoners zoals het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor en het Metropole Orkest, maar biedt ook allerlei mogelijkheden voor activiteiten door en voor anderen. U kunt studio’s huren voor concerten, opnamen of repetities maar ook voor congressen, vergaderingen of presentaties.

De beschikbaarheid van meer dan twintig ruimtes, van kleine repetitie- of vergaderkamers tot grote concert- en eventstudio’s, gecombineerd met alle benodigde faciliteiten, zoals beeld-, geluid- en lichttechniek en professionele ondersteuning, maakt van het MCO een aantrekkelijke locatie voor al uw activiteiten. En natuurlijk is goede catering, verzorgd door ons eigen Muziekcafé Elling, daarbij onmisbaar.

Het MCO heeft een mooie centrale ligging in Nederland en beschikt over eigen parkeerplaatsen die ruimte bieden aan meer dan 120 auto’s.

De stations van Hilversum (centraal en mediapark) liggen op slechts 15 minuten lopen, maar wij kunnen uw gasten natuurlijk ook met onze eigen pendelbus voor u halen en brengen.

Kijk hiernaast voor de verschillende mogelijkheden en voor impressies van wat er zoal gebeurt in ons pand.

 

(NB sinds 1 oktober 2019 zijn het gebouw en het omliggende terrein rookvrij)
Rookvrij-logo