Toggle menu
× Sluit venster

Bereikbaarheid

Het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) is goed bereikbaar met zowel de auto als het Openbaar Vervoer.

Per auto: te bereiken vanaf de Ring Hilversum, sla af bij de Watertoren op de Godelindeweg. Op onze eigen parkeerplaatsen kunt u gratis parkeren: (P1 – Heuvellaan, P2 – Steijnlaan).

Per OV – trein: Het MCO is 10 minuten lopen van station Hilversum Mediapark: loop om het kleurrijke gebouw van Beeld en Geluid heen rechtsaf de Insulindelaan op en ga bij de watertoren linksaf.

Per OV – bus: vanaf Hilversum CS: De Heuvellaan bevindt zich op 5 minuten lopen van de bushalte Trompenbergerweg (bus 106 richting Weesp).

Parkeren

Het gebouw beschikt over twee eigen parkeerplaatsen, met ruimte voor meer dan 100 auto’s, die er gratis kunnen parkeren. De route naar de parkeerplaatsen staat in de omgeving duidelijk aangegeven (P1 aan de Heuvellaan, P2 aan de Steijnlaan).

Mindervaliden

Het MCO-gebouw is toegankelijk voor mensen met een rollator of mensen in een rolstoel en beschikt over een mindervalidentoilet met alle faciliteiten, inclusief alarm. Mocht u behoefte hebben aan nadere informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het Muziekcentrum van de Omroep, of hulp nodig hebben bij het parkeren of bij het betreden van het gebouw, dan kunt u ons een mailtje sturen (info@mco.nl) of tijdens kantooruren bellen met de receptie (035-67 14 100).